Presentkort

Ett presentkort till Hotel Nestor är den utmärkta presenten som garanterar en upplevelse för alla sinnen! Oavsett om det är en födelsedagspresent, bröllopsgåva eller varför inte bara en spontan överraskning för någon du håller kär, så kommer detta presentkort att göra vem som helst glad. Det bästa är att presentkortet kan användas fritt till Hotell Nestors och Restaurant Back Pockets samtliga tjänster, så den lyckliga mottagaren kan utnyttja sitt presentkort till vad hen än önskar på Nestor.

För att göra valet lite lättare ger vi fyra alternativ varav det första låter dig ange en önskad summa som kan användas fritt till vad som helst på Nestor. De andra innefattar olika tjänster men presentkortets värde kan givetvis användas på annat sätt ifall mottagaren så önskar.

På sidan hittar du de presentkort vi erbjuder med en beskrivning av vad som ingår i varje presentkort. Om inget av dem riktigt passar dina behov kan du alltid välja ett presentkort med ett specifikt belopp som kan användas på Hotel Nestor och Restaurant Back Pocket.
 
 
När du har bestämt dig för vilket presentkort du vill köpa klickar du bara på knappen "Köp". Väl där kan du välja hur många presentkort du vill ha, du kommer att bli tillfrågad om ditt namn, namnet på den person som ska få presentkortet och ett meddelande till den personen (valfritt).
 
 
Du kan sedan välja om du vill skicka presentkortet via e-post eller skriva ut det själv.
 
 

  1. Med e-post: Ange e-postadressen till den person som ska ta emot kortet. Du kan också välja att skicka kortet direkt eller på ett specifikt datum. När du har köpt presentkortet kommer det att mejlas till mottagaren vid den angivna tidpunkten (och du kommer att få ett kvitto).
  2. Skriv ut det: När du har köpt presentkortet skickas det till dig via e-post så att du kan skriva ut det (du får ett kvitto i ett separat e-postmeddelande).

 
 
När du klickar på "Fortsätt" kommer du att bli ombedd att ange din e-postadress (så att systemet kan skicka kvittot till dig) och dina bankkortsuppgifter för att genomföra betalningen.
 
 
Och du är klar. Du har fått den perfekta presenten.

Oavsett om du skickar presentkortet via e-post eller skriver ut det själv innehåller kortet en QR-kod. Mottagaren måste ta med sig det utskrivna kortet och vi använder QR-koden för att lösa in det.
 
 
Mottagaren kan lägga till presentkortet i sin Apple Wallet eller Google Pay, på så sätt behöver de inte skriva ut presentkortet.

Vi håller för närvarande på att implementera detta alternativ och det kommer att finnas tillgängligt under de närmaste månaderna. Under tiden, om det är mycket viktigt för dig att ha ett fysiskt presentkort, vänligen kontakta oss på info@hotelnestor.fi.

menu