Restaurang Back Pocket

Bordreservation

Välkommen

A colourful bouquet of wild flowers on a handmade vase on a table bathed in light.
Vår restaurang är definitivt hotellets hjärta, och även vårt största utlopp för kreativitet och lekfullhet. Här börjar varje morgon med en ritual; att förbereda surdegen inför kvällens middagsservering.

Sedan kan planeringen och tillredningen av våra rätter inför kvällen påbörjas. Vi tror starkt på enkelhet och fräscha råvaror då det kommer till matlagning. Därför har vi valt att påbörja varje dag med öppna sinnen och ett urval fina råvaror. Kvällens meny får utforma sig ibland till och med under dagen. Enligt oss finns det helt enkelt inget bättre sätt att hylla våra råvaror på.

Vi lovar att även du kommer att förstå vad vi menar efter en middag i vår restaurang.


Hoppas att vi ses snart!
Vår meny

Recensioner

  • Underbart god och bra komponerad mat. Härlig kombination av krispighet och mjukhet i rätterna.
    Lena Brenner
  • En verklig kulinarisk upplevelse.
    Ralf Juslin

Mat som en konstform

Uppvuxen i ett konstnärshem där konst och kultur alltid funnits nära har jag så länge jag kan minnas vetat att något av dessa är vad jag vill arbeta med i framtiden. Slutligen fann jag min egen konstnärliga identitet i matlagningen, en mångdimensionell konstform, något som innefattar så ofantligt mycket!

Närheten till naturen, ursprunget till de råvaror du använder dig av, alla möten och de personliga kontakter du knyter under arbetsprocessen och så det slutliga resultatet. Den fulländade rätten. Det visuella, tankarna bakom, kombinationerna mellan texturer, smaker, varmt och kallt.

Genom att måla och bygga upp en ätlig bild med hjälp av alla dessa olika element vill jag ta med människor på en resa. Jag vill återuppliva gamla barndomsminnen och skapa nya intryck och smakupplevelser.
Willam Hellgren gastronomy artist
William Hellgren laughing with his arms crossed
calendar-fullmenu