Ravintola on hotellimme sydän ja suurin antimme luovuuden ja leikkisyyden ilmaisemisessa. Täällä jokainen aamu alkaa tutulla rituaalilla, kun hapantaikinaa aletaan valmistaa illallista varten.
Ruoanlaitossa uskomme vahvasti tuoreuteen ja yksinkertaisuuteen. Joka päivä ruokien valmistus aloitetaan alusta, ja joskus illan menu muotoutuukin valmiiksi vasta päivän ja valmistusprosessin aikana – koemme tämän parhaaksi tavaksi varmistaa, että kaikki lähialueen raaka-aineet pääsevät menussa oikeuksiinsa.
Nauttiessanne illallista ravintolassamme ymmärrätte varmasti, mitä tarkoitamme.
Underbart god och bra komponerad mat. Härlig kombination av krispighet och mjukhet i rätterna.
Lena Brenner
En verklig kulinarisk upplevelse.
Ralf Juslin
Nestorin maistelumenu
Maistelumenumme on täydellinen valinta, kun haluat kokea unohtumattoman Back Pocket-illallisen.
Maistelumenu koostuu 6 eri ruokalajista, ja päivittyy vuodenajasta riippuen saatavilla olevien raaka-aineiden ja ainesten mukaan.
Suosittelemme, että varaat ruokailuun vähintään kaksi ja puoli tuntia, jotta saat rauhassa kokea täyden illalliselämyksen.
74 €/henk
Viinivalikoima
Viinivalikoimamme on maistelumenumme paras ystävä, ja luo kultareunuksen jo valmiiksi ihanalle makuelämykselle. Viinivalikoima sisältää jokaisen eri ruokalajin seuraksi valittuja viinejä.
55 €/pax
Aukioloajat
4- ruokalajin päivän menu Varauksia 13.00-14.30 (vain Heinäkuussa)
Kasvoin taiteen täyttämässä kodissa, jossa taide ja kulttuuri olivat aina lähellä. Olen tiennyt niin kauan kuin jaksan muistaa, että näiden ja luovuuden parissa haluan itsekin joskus tehdä töitä. Lopulta löysin oman taiteellisen identiteettini ruoanlaitosta. Se merkitsee minulle moniulotteista taiteen muotoa, joka käsittää niin monta asiaa: visuaalisuuden, ajatukset annoksen taustalla, erilaiset rakenteiden ja makujen yhdistelmät sekä lämpimän ja kylmän yhdistelmät.
Maalaamalla ja rakentamalla syötävän kuvan näiden elementtien avulla, haluan viedä ruokailijat makumatkalle verestämään vanhoja lapsuudenmuistoja sekä luomaan uusia käsityksiä ja makuelämyksiä.
Tieni kohti nykyistä alkoi 16-vuotiaana havaitessani ilon ja luovuuden ruoanlaiton yhteydessä. Opiskeltuani ja työskenneltyäni mm. nykyään kolmitähtisessä Michelin-ravintola Franzénissa Tukholmassa, päätin palata Korppooseen ja aloittaa oman projektini – ravintola Back Pocketin Hotel Nestorissa.