Ravintola Back Pocket

Tee varaus
Värikäs luonnonkukkakimppu käsintehdyssä maljakossa valossa kylpevällä pöydällä.

Tervetuloa

Ravintolamme on ehdottomasti hotellin sydän ja suurin luovuuden tyyssija.

Back Pocket avattiin vuonna 2016, kun William Hellgren palasi perheen tilalle Korpoon. Ensimmäisestä päivästä lähtien tavoitteena on ollut tuoda jotain uutta ja erilaista saariston ravintolamaailmaan. Vuosien varrella visiomme ja konseptimme on muotoutunut ja kehittynyt kaikeksi siksi, mitä Back Pocket monille tänä päivänä edustaa.

Jotain ainutlaatuista ja yllättävää. Jotain, mitä et ehkä odottaisi löytäväsi pienestä saaristokylästä Turun saaristoon keskellä. Tasapainoa rennon maaseututunnelman ja eleganssin välillä, paikka, jossa innovaatio ja perinne kohtaavat.

Vuodenaikojen mukaan tarjoilemme 6 ruokalajista koostuvan maistelumenun. Tutustuminen ja leikkimielisyys ovat maistelumenumme kantava teema. Takaamme sinulle värikkään ja unohtumattoman ravintolakokemuksen, jossa elementit ja vaikutteet muualta maailmasta yhdistyvät tasapainoisesti ja ainutlaatuisesti saariston makuihin.
Menu

Arvostelut

  • Ihanan maukasta ja hyvin koostettua ruokaa. Ihana yhdistelmä rapeutta ja pehmeyttä ruokalajeissa.
    Lena Brenner
  • Todellinen kulinaarinen kokemus.
    Ralf Juslin

RUOKA TAITEENA

Kasvoin taiteen täyttämässä kodissa, jossa taide ja kulttuuri olivat aina lähellä. Olen tiennyt niin kauan kuin jaksan muistaa, että näiden ja luovuuden parissa haluan itsekin joskus tehdä töitä. Lopulta löysin oman taiteellisen identiteettini ruoanlaitosta. Se merkitsee minulle moniulotteista taiteen muotoa, joka käsittää niin monta asiaa: visuaalisuuden, ajatukset annoksen taustalla, erilaiset rakenteiden ja makujen yhdistelmät sekä lämpimän ja kylmän yhdistelmät.

Maalaamalla ja rakentamalla syötävän kuvan näiden elementtien avulla, haluan viedä ruokailijat makumatkalle verestämään vanhoja lapsuudenmuistoja sekä luomaan uusia käsityksiä ja makuelämyksiä.

Tieni kohti nykyistä alkoi 16-vuotiaana havaitessani ilon ja luovuuden ruoanlaiton yhteydessä. Opiskeltuani ja työskenneltyäni mm. nykyään kolmitähtisessä Michelin-ravintola Franzénissa Tukholmassa, päätin palata Korppooseen ja aloittaa oman projektini.
Willam Hellgren gastronomia taiteilija
kalenteri täynnämenu