Catering

Tuo Back Pocket kotiisi!

Oletteko järjestämässä juhlia tai kokoontumista kotonanne, ulkona tai vuokratilassa? Haluatteko päästä eroon järjestämisen, ruoan valitsemisen ja valmistamisen sekä tiskaamisen stressistä, ja keskittyä yhdessäoloon vieraidenne kanssa?

Missä tai milloinkaan meitä tarvitsette, takaamme juuri teille räätälöidyn ennenkokemattoman kulinaarisen elämyksen!

Vuosien aikana olemme toimineet pitopalveluna monessa eri juhlassa ympäri Korppoon, Nauvon ja Paraisten, ja olemme käyneet jopa Helsingissä. Mitkään juhlat eivät ole toistensa kaltaiset, ja sehän tekee cateringtöistä ja juhlien suunnittelusta niin hauskaa ja kiinnostavaa!

Konseptiimme kuulu luonnostaan tarve olla avoin muutoksille ja kyky muotoutua edellytyksien mukaan. Tämän avoimuuden ja kykymme ansiosta voimme taata teille kokonaisvaltaisesti ihanan elämyksen, joka perustuu juuri teidän toiveisiinne. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme yhdessä aloittaa juhlienne suunnittelun!
Ilmainen toimitus Korppooseen, Nauvoon ja Paraisille minne tieyhteys yltää
Tarjoamme pitopalvelua saaristossa, Turunmaalla sekä pääkaupunkiseudulla
Tuomme Back Pocket-elämyksen kotiisi! Räätälöi pitopalvelu omien toiveidesi mukaan!
Tarjoiluastiat, lasit ja aterimet sisältyvät aina hintaan
Kertokaa toiveistanne, ja voimme siten antaa hintatarjouksen! Jos teillä on jo mietteissä yksityiskohtia tapahtuman tyylistä, toivomastanne ruoasta sekä budjetista voitte kertoa suunnitelmistanne lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hotelnestor.fi, ja voimme yhdessä lähteä toteuttamaan unelmajuhlanne!

Menuehdotukset

Tässä alla olemme koonneet muutaman suosituimmista cateringvaihtoehdoistamme suuntaa antavin hinnoin. Mikäli löydät mieluisan vaihtoehdon, kerro meille siitä ja palaamme pian täyden menuehdotuksen kanssa, sekä annamme valmiin hinnan.
MAHTAVA KULINAARINEN JA VISUAALINEN ELÄMYS

Back Pocketin maistelumenu

6-7 ruokalajin maistelumenumme on täydellinen valinta, kun haluat ruoan illan pääesiintyjäksi. Esittelemme paikan päällä jokaisen ruokalajin, ja luomme siten ravintolatunnelman omassa kodissasi.

Menu rakennetaan vuodenajan ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan.

Palaamme siksi henkilökohtaisella menuehdotuksella, mikäli valitsette maistelumenun.
VIINIÄ RUOAN KAVERIKSI?
Autamme myös mielellämme ruoan kanssa sopivien viinien valitsemisessa. Voit itse hakea ne Alkosta, tai teemme sen puolestasi lisämaksua vastaan.
HINTA
70 € / henkilö

(sis. pöytien asettelun, ruokien valmistelun paikan päällä, pöytiin tarjoilun ja ruoan esittelyn, kaikki lasit, aterimet ja Anna Nyrénin käsintehdyt tarjoiluastiat, siivouksen sekä keittiön siistimisen)

Minimimäärä 8 henkilöä

NESTORIN BUFFET SYNTYMÄPÄIVILLE, RISTIÄISIIN, RIPPIJUHLIIN, YOU NAME IT

Nestorin Buffet

Loistava saaristobuffet moderneilla vivahteilla - minkä tahansa kokoontumisen kohokohta.

Täydellinen vaihtoehto, kun haluat tarjota vieraillesi rennon ja monipuolisen makuelämyksen. Tämä menu koostuu klassikoista ja kiinnostavista uutuuksista, ja pitää sisällään niin salaatteja kuin paikallista lihaa ja kalaa, sekä tuoretta leipää. Kuten aina, kaikki valmistetaan omassa keittiössämme.

Ota yhteyttä, ja annamme valmiin menuehdotuksen.
HINTA
45 € / henkilö

(sis. tarjoiluastiat, aterimet, lautaset, lasit ja viinilasit)

Minimimäärä 15 henkilöä
YLELLISYYDELLÄ KORISTELTU LOUNAS – MINKÄ TAHANSA KOKOONTUMISEN KULTAREUNUS

Deluxe-lounas

Tämä vivahteikas lounas toimii loistavana kokouksen tai juhlien kohokohtana. Tuore leipä, ruokaisa salaatti, tukeva pääruoka ja virkistävä jälkiruoka kahvin kera tuo taatusti hymyn kasvoille.
HINTA
30 € / henkilö

(sis. tarjoiluastiat, aterimet, lautaset ja lasit)

Minimimäärä 10 henkilöä
OLETKO KOKEILLUT KASVISKEITTOJAMME?

Back Pocketin keittolounas

Oletko kokeillut vegetaarisia keittojamme? Nyt siihen on täydellinen mahdollisuus! Silkinpehmeät ja mausta säkenöivät keittomme ovat aina kuuluneet vahvimmin vaikuttaviin ruokiimme, ja nyt voit nauttia niistä omassa kodissasi.
HINTA
20 € / henkilö

(sis. kahvitarjoilun, tarjoiluastiat, aterimet ja lasit, sekä siivouksen ja keittiön siistimisen, mikäli haluat meidän hoitavan myös tarjoilun)

Minimimäärä 20 henkilöä
menu