Ateriapalvelut

Takaisin Pocket kotiin

Oletteko järjestämässä juhlia tai kokoontumista kotonanne, ulkona tai vuokratilassa? Haluatteko päästä eroon järjestämisen, ruoan valitsemisen ja valmistamisen sekä tiskaamisen stressistä, ja keskittyä yhdessäoloon vieraidenne kanssa?

Missä tai milloinkaan meitä tarvitsette, takaamme juuri teille räätälöidyn ennenkokemattoman kulinaarisen elämyksen!

Vuosien aikana olemme toimineet pitopalveluna monessa eri juhlassa ympäri Korppoon, Nauvon ja Paraisten, ja olemme käyneet jopa Helsingissä. Mitkään juhlat eivät ole toistensa kaltaiset, ja sehän tekee cateringtöistä ja juhlien suunnittelusta niin hauskaa ja kiinnostavaa!

Konseptiimme kuulu luonnostaan tarve olla avoin muutoksille ja kyky muotoutua edellytyksien mukaan. Tämän avoimuuden ja kykymme ansiosta voimme taata teille kokonaisvaltaisesti ihanan elämyksen, joka perustuu juuri teidän toiveisiinne. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme yhdessä aloittaa juhlienne suunnittelun!
Ota Yhteyttä
Yksi käsi kaataa kastikkeen pienestä kannusta lautaselle, jonka päälle on laitettu juustoraastetta ja hienonnettua ruohosipulia.
Tarjoamme ateriapalveluja koko saaristossa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Ilmainen toimitus koko Paraisilla (kunhan on tieyhteys) ja Turun kaupunkialueella.
Back Pocket -maistelumenu 10 hengelle tai useammalle, alkaen 78 €/hlö (sama kokemus kuin ravintola Back Pocketissa, mutta erikoistilaisuuteen).
Häämenut ja buffetit 30-150 hengelle alkaen 55 €/hlö.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme voi tarjoilla ateriapalvelusi. Henkilökuntamme palkkiot tapahtuman aikana ovat seuraavat: tarjoilijat 40 €/tunti ja kokit 60 €/tunti.
Tarjoiluvälineet, lasit ja ruokailuvälineet sisältyvät aina hintaan. Voimme tarjota astiat, lasit ja ruokailuvälineet jopa 100 hengelle.
menu