Hotelli Nestor

Varaa huone

Hotel Nestorin Historia

Hotel Nestor on saanut nimensä tilan viimeisen maanviljelijän, isoisoisäni Nestor Johansénin mukaan. Tila kuuluu Arvids-Västergårdin tilaan, jonka sukujuuret ulottuvat varhaiselle 1700-luvulle saakka.

Nyt hotelli on perheyritys, jonka vanhempani taiteilija Pia Rousku ja teollinen muotoilija Frank Hellgren perustivat vuonna 2009. Minä, William Hellgren, tulin mukaan toimintaan vuonna 2016 avatessani oman ravintolan hotellin remontoituun, entiseen karjasuojaan.

Nykyään hotellin omistaa ja sitä johtaa minä, William Hellgren, joka vuonna 2016 tuli mukaan hotellibisnekseen, kun avasin ravintolan Back Pocket kunnostettuun lammastalo-osaan. Vanha alkuperäinen, Kimitossa sijaitsevasta Dalsbrukista peräisin olevasta häkkiharkosta rakennettu osa rakennuksesta on rakennettu noin 200 vuotta sitten, ja siinä on useiden vuosikymmenien ajan pidetty tilan lehmiä, sikoja ja kanoja. Tila jatkoi toimintaansa vuoteen 1974 asti, jolloin se lopetti viljelyn.

Seuraavien 25 vuoden ajan tilalla oli elämää lähinnä kesäaikaan, omistajaperheen asuessa tuolloin Tukholmassa, Ruotsissa.

Tee Varaus

Jokainen Nestorin huone on omanlaisensa: erilaisista ja -kokoisista huoneista voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan. Mikäli haluat tutustua huoneisiin paremmin ennen varaamista, klikkaa alla olevaa linkkiä.
Tutustu huoneisiin
Varausehdot
Peruutukset sähköpostitse viimeistään 24 h ennen sovittua saapumista
Check-in klo 15:00
Check-out klo 11:00
Aamiainen klo 8:00-10:00, kuuluu hintaan
Ilmainen parkki
Kotieläimet tervetulleita muutamiin huoneista, ylimääräinen siivoushinta 20 €

Kokemuksia

 • Erittäin mukava ympäristö ja todella henkilökohtaista palvelua, jota nykyään niin usein kaipaa.
  Ralf Juslin
 • Mukava ja asiakasystävällinen henkilökunta. Erittäin mukavat huoneet ja viihtyisä ympäristö. Kiitos!!! Tulen takaisin uudelleen!
  Lena Brenner
 • Ihana pieni hotelli, jossa ruoka on aivan taivaallista, ja sen voi kokea jo aamiaisella. Kiitos hyvästä palvelusta ja ruoasta, tulen uudelleen!
  Saara Kuusjärvi
 • Ihana paikka! Ihana omistaja, hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö. Suosittelen 100%!
  Lyyra Salminen
 • Hotel Nestorin väki antoi neuvoja pyöräilyreiteistä, lämmitti saunan ja valmisti mukavan iltapalan. Suosittelen tätä paikkaa.
  Eevaliisa Anttila
 • Viihtyisät huoneet, joissa on kaikki tarvittava, kotitekoinen aamiainen ja paras henkilökunta! Ehdottomasti vierailun arvoinen.
  Linnea

Galleria

kalenteri täynnäcrossmenu