Hotel Nestor

Varaa huone

HOTEL NESTORIN HISTORIA

Hotel Nestor on saanut nimensä tilan viimeisen maanviljelijän, isoisoisäni Nestor Johansénin mukaan. Tila kuuluu Arvids-Västergårdin tilaan, jonka sukujuuret ulottuvat varhaiselle 1700-luvulle saakka.

Nyt hotelli on perheyritys, jonka vanhempani taiteilija Pia Rousku ja teollinen muotoilija Frank Hellgren perustivat vuonna 2009. Minä, William Hellgren, tulin mukaan toimintaan vuonna 2016 avatessani oman ravintolan hotellin remontoituun, entiseen karjasuojaan.

Rakennuksen alkuperäinen, Kemiön Taalintehtaalta kuonatiilestä rakennettu osa on noin 200 vuotta vanha. Useiden vuosikymmenien ajan se toimi navettana tilan lehmille, sioille ja kanoille, kunnes maanviljely tilalla lopetettiin vuonna 1974.

Seuraavien 25 vuoden ajan tilalla oli elämää lähinnä kesäaikaan, omistajaperheen asuessa tuolloin Tukholmassa, Ruotsissa.

VARAA HUONE

Jokainen Nestorin huone on omanlaisensa: erilaisista ja -kokoisista huoneista voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan. Mikäli haluat tutustua huoneisiin paremmin ennen varaamista, klikkaa alla olevaa linkkiä.

Kokemuksia

Ihana pieni hotelli, jossa ruoka on ihan taivaallista, ja aamupalallakin saa kokea elämyksiä. Kiitos mahtavasta palvelusta ja ruuasta, tulen uudestaan! 

Saara Kuusjärvi

Ihana paikka! Ihana omistaja,
hyvää ruokaa, viihtyisä miljöö.
Suosittelen 100%!

 

Lyyra Salminen

Tupsahdimme Länsi-Suomen kaupungeista, Tampereen, Porin ja Turun työvilinästä yöksi vaihteeksi viehättävään saaristopitäjään, Korppooseen. Hotelli Nestorin väki neuvoi pyöräreitit, lämmitti saunan ja teki kivan iltapalan. Suosittelen tätä paikkaa. 

Eevaliisa Anttila

Uimakoulu Pikku Joutsen

Galleria

RANTA

Galleria

ranta

HOTELLI ULKOPUOLELTA

HOTELLI ULKOPUOLELTA

HOTELLI SISÄLTÄ

HOTELLI SISÄLTÄ