Lahjakortit

Lahjakortti Hotel Nestoriin on täydellinen lahja kaikille aisteille! Oli sitten kyseessä syntymäpäivälahja, häälahja tai miksei spontaani yllätys rakkaalle ihmiselle, tämä lahjakortti ilahduttaa ketä tahansa! Parasta on se, että lahjakorttia voi käyttää vapaasti mihin tahansa Hotel Nestorin ja Restaurant Back Pocketin palveluun, jotta kortin onnekas vastaanottaja voi nauttia lahjastaan mieluisellaan tavalla.

Auttaaksemme sinua valitsemaan sopivan kortin olemme koonneet neljä eri vaihtoehtoa, joista yksi antaa sinun valita avoimen summan. Tätä korttia voi käyttää mihin tahansa Nestorin palveluista. Muut kortit sisältävät tiettyjä palveluja, mutta niiden arvoa voi myös käyttää muihin palveluihin, mikäli lahjakortin haltija niin toivoo.

Tältä sivulta löydät tarjoamamme lahjakortit ja kuvauksen siitä, mitä kukin lahjakortti sisältää. Jos mikään niistä ei täysin vastaa tarpeitasi, voit aina valita lahjakortin, jossa on tietty summa, jonka voit käyttää Hotel Nestorissa ja Ravintola Back Pocketissa.

Kun olet päättänyt, minkä lahjakortin haluat ostaa, klikkaa "Osta"-painiketta. Siellä voit valita, kuinka monta lahjakorttia haluat, ja sinulta kysytään nimeäsi, sen henkilön nimeä, joka saa lahjakortin, sekä viestiä kyseiselle henkilölle (valinnainen).

Voit sitten valita, haluatko lähettää lahjakortin sähköpostitse vai tulostaa sen itse.

  1. Post: Det alternativ vi rekommenderar. Vi förbereder presentkortet för hand, på premiumpapper och i en utsökt presentation, och skickar det till dig på den adress du anger, eller till den person du vill ge presentkortet till.
  2. Med e-post: Sähköpostitse: Anna kortin vastaanottavan henkilön sähköpostiosoite. Voit myös valita, lähetetäänkö kortti heti vai tiettynä päivänä. Kun olet ostanut lahjakortin, se lähetetään vastaanottajalle sähköpostitse määritettynä ajankohtana (ja saat kuitin).
  3. Skriv ut det: Tulosta se: Kun olet ostanut lahjakortin, se lähetetään sinulle sähköpostitse, jotta voit tulostaa sen (saat kuitin erillisessä sähköpostissa).

Kun klikkaat "Jatka", sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi (jotta järjestelmä voi lähettää sinulle kuitin) ja pankkikorttitietosi maksun suorittamiseksi.

Ja olet valmis. Sinulla on täydellinen lahja.

Oavsett om du skickar presentkortet via e-post eller skriver ut det själv innehåller kortet en QR-kod. Mottagaren måste ta med sig det utskrivna kortet och vi använder QR-koden för att lösa in det.

Vastaanottaja voi lisätä lahjakortin Apple Walletiinsa tai Google Payhin, joten hänen ei tarvitse tulostaa lahjakorttia.

Ja, fysiska presentkort är vårt favoritalternativ eftersom de är en mer påtaglig och högkvalitativ gåva för de speciella tillfällena. Våra fysiska presentkort har en utsökt presentation, är tryckta på papper av hög kvalitet och varje kort förbereds av vår personal och skickas till den angivna adressen i tid.

Nedan kan du se en videopresentation av våra presentkort för att ge dig en bättre förståelse för hur de ser ut.

För att beställa ett fysiskt presentkort, välj "Post". Om du vill att vi ska leverera det till dig anger du din hemadress, eller om du vill att vi ska skicka det direkt till mottagaren anger du dennes hemadress.

 

 

menu