Hotel   Nestor

Reservera ditt rum

Hotel Nestors Historia

Hotel Nestor, namngivet efter den sista jordbrukaren här på gården och min gammelmorfar Nestor Johansén, hör till gården Arvids-Västergård med anor från tidigt 1700-tal.

Hotellet drivs idag som ett familjeföretag och grundades år 2009 av mina föräldrar, konstnären Pia Rousku och industridesignern Frank Hellgren.

Idag ägs och drivs hotellet av mig, William Hellgren, som år 2016 blev delaktig i hotellverksamheten då jag öppnade min restaurang Back Pocket i husets renoverade fähusdel. Den gamla orginaldelen av byggnaden, byggd av slaggsten från Dalsbruk i Kimito, uppfördes för cirka 200 år sedan och har under åtskilliga decennier inhyst gårdens kor, grisar och höns. Verksamheten pågick tills år 1974 då jordbruket på gården avslutades.

Under de kommande 25 åren var gården stora delar av året obebodd och fungerade som familjens sommarställe, som numera sedan länge var bosatt i Stockholm i Sverige.

Gör din reservation

Varje rum på Nestor har sin egen karaktär; med olika storlekar och stilar vill vi ge dig möjligheten att välja det rum som passar just dig och dina behov bäst. Om du vill veta mera om våra rum innan du reserverar kan du läsa mera om varje rum och gårdens gamla djur som vi döpt rummen efter. Varje historia är unik; klicka bara på länken här nedan för att ta reda på mera!
Läs om rummen
Bokningsvillkor
Avbokningar tas emot via e-mail senast 24 h innan överenskommen ankomst
Check-in kl. 15:00
Check-out kl. 11:00
Frukost kl. 8:00-10:00
inkluderat i priset
Gratis parkering
Husdjur tillåtna i vissa rum, extra städavgift 20 €

Testimonials

 • Mycket trevlig miljö och på riktigt den personliga service man så ofta saknar nuförtiden.
  Ralf Juslin
 • Trevlig och kundvänlig personal. Oerhört trevliga rum och ombonad miljö. Tack!! Kommer tillbaks igen!
  Lena Brenner
 • Ett härligt litet hotell där maten är ganska himmelsk, och du kan uppleva det även till frukost. Tack för bra service och mat, jag kommer igen!
  Saara Kuusjärvi
 • Underbart ställe! Härlig ägare, god mat, mysig miljö. Jag rekommenderar 100%!
  Lyyra Salminen
 • Folket på Hotel Nestor gav råd om cykelvägarna, värmde bastun och gjorde en trevlig kvällsmåltid. Jag rekommenderar denna plats.
  Eevaliisa Anttila
 • Mysiga rum med allt du behöver, hemlagad frukost och den bästa personalen! Definitivt värt ett besök.
  Linnea

Galleri

calendar-fullcrossmenu