Cateringtjänster

Back Pocket hem till dig

Skall du ordna en fest eller tillställning hemma, utomhus eller i en hyrd lokal? Vill du slippa all stress med val av mat, tillredning, och diskande och i stället ägna din tid åt att umgås med dina gäster?

Det spelar ingen roll var eller när du behöver oss, vi garanterar att vi ger er en skräddarsydd kulinarisk upplevelse utöver det vanliga!

Vi har under åren utfört åtskilliga cateringuppdrag på Korpo, Nagu, Pargas, på öar i ytterskärgården, ja till och med i Helsingfors. Vi vet att inget uppdrag är det andra likt, det är just detta faktum som enligt oss gör catering och organiserande av fester så roligt och intressant.

Det ligger i vårt koncepts natur att vara öppna för förändringar och att anpassa oss till nya förutsättningar, både arbetsmässigt såväl som matmässigt. Därför kan vi med säkerhet garantera dig att vi levererar en helhetsupplevelse där just dina önskemål och krav är vår utgångspunkt. Tveka inte att kontakta oss så ordnar vi en oförglömlig tillställning tillsammans.
Kontakta oss
En hand häller sås från en liten kanna på en tallrik toppad med riven ost och hackad gräslök.
Vi utför catering i hela skärgården, Åboland samt huvudstadsregionen. Gratis leverans inom hela Pargas (så länge vägförbindelse finns) och Åbo stadsområde.
Back Pocket avsmakningsmeny för 10 personer eller fler, från 78€/person (samma upplevelse som Restaurant Back Pocket, men för ditt speciella sammanhang)
Bröllopsmenyer och bufféer för 30 - 150 personer från 55€/person.
Din catering kan serveras av vår kvalificerade personal. Avgifterna för vår personal under evenemanget är följande: servitörer 40 euro/timme och kockar 60 euro/timme.
Serveringsredskap, glas och bestick ingår alltid i priset. Vi kan tillhandahålla redskap, glas och bestick för så många som 100 personer.
menu