Catering

Ta Back Pocket Hem till dig!

Skall du ordna en fest eller tillställning hemma, utomhus eller i en hyrd lokal? Vill du slippa all stress med val av mat, tillredning, och diskande och i stället ägna din tid åt att umgås med dina gäster?

Det spelar ingen roll var eller när du behöver oss, vi garanterar att vi ger er en skräddarsydd kulinarisk upplevelse utöver det vanliga!

Vi har under åren utfört åtskilliga cateringuppdrag på Korpo, Nagu, Pargas, på öar i ytterskärgården, ja till och med i Helsingfors. Vi vet att inget uppdrag är det andra likt, det är just detta faktum som enligt oss gör catering och organiserande av fester så roligt och intressant.

Det ligger i vårt koncepts natur att vara öppna för förändringar och att anpassa oss till nya förutsättningar, både arbetsmässigt såväl som matmässigt. Därför kan vi med säkerhet garantera dig att vi levererar en helhetsupplevelse där just dina önskemål och krav är vår utgångspunkt. Tveka inte att kontakta oss så ordnar vi en oförglömlig tillställning tillsammans.
Gratis leverans till Korpo, Nagu och Pargas så länge vägförbindelse finns
Vi utför catering i hela skärgården, Åboland samt huvudstadsregionen
Vi tar hela Back Pocket-upplevelsen hem till dig! Skräddarsy din catering helt efter dina önskemål
Serveringskärl, glas och bestick ingår alltid i priset
Beskriv vad du önskar, så återkommer vi med offert. Om du redan har en klar vision om hur din tillställning skall se ut, hurdan mat ni önskar och vilken budget ni har satt, skriv då ett mail till info@hotelnestor.fi och berätta om era planer, så planerar och förverkligar vi tillsammans eran tillställning just enligt era önskemål.

Menyförslag

Till dig som gärna tar emot ett förslag har vi här nedan listat några av våra populäraste cateringalternativ med riktgivande priser. Berätta vilket alternativ som skulle intressera dig så återkommer vi med ett specifikt menyförslag samt fast pris.
en exklusiv kulinarisk såväl som visuell upplevelse

Back pockets avsmakningsmeny

Vår 6-7 rätters avsmakningsmeny är det perfekta alternativet för dig som vill göra middagen till kvällens huvudnummer. Med muntliga presentationer av varje rätt återskapar vi den upplevelse ni hade fått vid ett besök i våran restaurang, fast i ditt eget hem.

Menyn byggs upp enligt årstid och råvarutillgångar.

Vi kommer därför att återkomma med ett personligt menyförslag om ni önskar detta alternativ.
Viner till maten?
Vi hjälper mer än gärna även till med rekommendationer av passande viner till er middag, dessa kan avhämtas på Alko av er eller av oss (avhämtning utförd av oss mot extra avgift).
pris
70 € / person

(inkluderar dukning, tillredning av rätter på plats, servering till bordet samt presentation av maträtter, samtliga uppsättningar; glas, bestick samt handgjorda serveringskärl av Anna Nyrén, städning samt återställande av använt kök)

Minimi antal 8 personer

Nestors Buffé till födelsedagen, dopet, konfirmationen, you name it

Nestors Buffé

En fantastisk skärgårdsbetonad buffé i modern tappning, den perfekta höjdpunkten på vilken tillställning som helst.

Detta är ett bra alternativ för dig som vill bjuda på en avslappnad och mångsidig smakupplevelse. Här hittar du en mix av klassiska rätter, intressanta nykomlingar, sallader, lokalt kött och fisk samt nybakat bröd. Som alltid, lagat i vårt eget kök från början till slut.

Ta kontakt så fastslår vi ett menyförslag.
pris
45 € / person

(inkluderar; serveringskärl, bestick, tallrikar samt en uppsättning glas och vinglas)

Minimi antal 15 personer
En lunch med det lilla extra, denna lunch blir den perfekta guldkanten till vilken sammankomst som helst.

Lunch deluxe

Med nybakat bröd, matig sallad, en rejäl huvudrätt och en uppfriskande efterrätt med kaffe blir detta den perfekta höjdpunkten på mötet eller sammankomsten.
pris
30 € / person

(inkluderar; serveringskärl, bestick, tallrikar och glas)

Minimi antal 10 personer
Har du provat våra vegetariska soppor?

Back Pockets sopplunch

Har du provat våra vegetariska soppor? Om inte så har du chansen nu! Sopporna är silkeslena, sprakande av smaker och fulla av intressanta kombinationer. I sin enkelhet är våra soppor kanske den rätten som fortfarande gör starkast intryck på våra gäster i restaurangen och nu har du möjligheten att njuta av dem hemma hos dig.
pris
20 € / person

(inkluderar kaffeservering, serveringskärl, bestick och glas samt städning och återställning av använt köksutrymme ifall ni önskar att vi kommer och serverar)

Minimi antal 20 personer
menu