Evenemang

Kom och fira med oss!

Vi har allt du kan kan önska dig för en lyckad fest eller tillställning i den finska skärgården. Hänförande vyer, närheten till havet och naturen, exceptionell gastronomi och en elegant boutiquehotellmiljö.

Hotel Nestor är den perfekta platsen för vilken sammankomst som helst. Varför inte samla ihop dina nära och kära för en avkopplande weekend i skärgården med alla bekvämligheter och tjänster du kan tänka dig? Du kan hålla en konferens eller ett seminarium i en miljö som garanterat är inspirerande och som ger både arbetsro och lugn.

Med sina 6 stycken rum och restaurangsal för upp till 45 personer är Hotel Nestor ett enastående ställe att ordna en sammankomst eller fest för dina vänner, familj eller arbetskollegor.

Bröllop i oförglömlig miljö

Letar du och din älskade efter en minnesvärd och spektakulär plats att ordna eran absolut viktigaste fest på, vill ni bjuda era nära och kära på någonting personligt, någonting som representerar just er och det ni tycker är viktigt och står för? Då har ni definitivt hittat rätt!

Under många år har vi på Nestor planerat och ordnat åtskilliga lyckade bröllop där ni som kunder alltid står i fokus.

Inget bröllop är det andra likt och det är just det som är så fantastiskt och roligt! Tillsammans planerar vi erat bröllop utifrån just eran vision vad gäller dekoration, program och inte minst bröllopsmiddagen.

Till erat förfogande har ni förutom en elegant miljö och hänförande omgivning ett enormt kunnande, flera bröllopsrelaterade tjänster samt i det närmaste obegränsade gastronomiska möjligheter genom vår berömda restaurang Back Pocket. Vad än er vision må vara, så garanterar vi er ett bröllop och en middag utöver det vanliga där er personliga prägel verkligen känns och syns!
chevron-left
chevron-right
Fantastisk plats i en äkta skärgårdsby omringad av vacker natur
Sex hotellrum samt restaurangområde
Ceremonin kan hållas i det lilla lusthuset i trädgården
Stor trädgård och partytält
Ljuvliga gastronomiska upplevelser på Restaurang Pack Pocket
För medelstora bröllop med upp till 40 gäster
För att underlätta det första steget i planeringen av erat bröllop får ni gärna fylla i detta formulär med grundläggande information om gästantal, bröllopsmiddag samt vilka tjänster ni skulle vilja att vi bistod er med.

Observera att formuläret inte binder er till något utan endast är avsett för att ni enkelt skall kunna fylla i den mest väsentliga informationen som vi behöver för att kunna ge er en offert.

Ni kan självklart även fritt formulera eran offertförfrågan och skicka den till: info@hotelnestor.fi

Ordna din fest på Nestor

Oavsett om du planerar en födelsedagsfest för 50 personer som sträcker sig långt in på småtimmarna, ett dop eller namngivningsceremoni under en eftermiddag, en studentdimission eller varför inte en möhippa eller släktträff.

Vad än du önskar fira är vi här för att bistå dig och vi är övertygade om att vi kommer att vara en guldkant på er fest och göra den oförglömlig.


Kom och njut av fantastisk gastronomi där endast din fantasi sätter gränserna. Varför inte anställa ett liveband eller en DJ och dansa natten lång eller kanske slappna av med ett glas champagne i vår utomhusjacuzzi i goda vänners sällskap. Vad än din vision är så är vi säkra på att vi kan uppfylla dina festdrömmar på bästa sätt!
Kontakta oss
people toasting in a celebration by chris reyem
Vad än din gastronomiska vision är så hjälper vi dig att förverkliga den!
6 stycken rum varav ett är familjerum med plats för upp till 5 personer.

Privatgrupper

Söker ditt företag efter en vacker plats för en veckoslutsworkshop? Söker ditt kompisgäng efter ett mysigt ställe att träffas och umgås? Vad dina evenemangbehov än är finns Hotel Nestor tillgängligt för dig. Kontakta oss för mera information!
Kontakta oss
group of girls celebrating

Med övernattning

● Rum för 6 par.
● Hotellet kan erbjuda upp till 16 bäddplatser ifall flera gäster sover i t.ex. vårt familjerum.
● Vi samarbetar även med Faffas B&B i samma by och kan därigenom tillsammans erbjuda upp till 24 bäddplatser.

Dagsutflykt

● Festutrymme eller sal för upp till 45 personer.

tillgång till

● Hotell och restaurangsal.
● Exceptionell gastronomi.
● Utomhustält (om vädret och årstid tillåter).
● Bastu och utomhusjacuzzi.

Med bil

Från Åbo
Du hittar oss ca 70 km från Åbo. Kör från Åbo genom Pargas och ta färjan till Nagu. Kör sedan genom Nagu och ta färjan till Korpo. Färjorna är gratis och går med ca 15 min. mellanrum under sommaren. Här hittar du färjtidtabellerna.
Från Nagu
Om du kommer från Nagu, ta färjan över till Korpo och fortsätt på Skärgårdsvägen ca 2,5 km. Sväng sedan mot höger vid Österretais busshållplats och följ vägen ca 500 meter tills du är framme vid hotellet.
Från Gatlby
Om du kommer från Galtby (Åland, Houtskär, Norrskata…) kör i riktning mot Åbo i ca. 5 km och sväng sedan mot vänster vid Österretais by. Följ vägen ca. 500 meter tills du är framme vid hotellet.

Med båt

Koordinater från huvudleden till bryggan:
N 60 grader
10,799 minuter
E 021 grader
39,927 minuter

Kurs till bryggan från huvudleden 179 grader.
Djup vid bryggan: 4 meter
Bryggans längd: 12 meter
Antal bojar: 7
Varning: Det finns några undervattensstenar nära bryggan som vi märkt med kors på kartan. Dessa finns inte utmärkta på sjökortet, så vi rekommenderar att ta det försiktigt. Varje båtgäst navigerar på eget ansvar.
Karta
Nu kan du komma till Hotel Nestor från Åbo med Lady Bothnia II båtcharter. Mer information finns här.

Hotel Nestor &
Restaurant Back Pocket

Österretaisintie 45, 21710 Korpo
crossmenu