Juhlat

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Meiltä löydät kaikki tärkeimmät ainekset juhlaasi tai tilaisuuttasi varten. Tarjoamme lumoavien saaristomaisemien ja meren- ja luonnonläheisyyden lisäksi ainutlaatuisia gastronomisia elämyksiä tyylikkäässä boutique-hotellissamme.

Hotel Nestor on täydellinen paikka järjestää mitkä tahansa juhlat. Ehkä haluat viettää ystäviesi kanssa rentouttavan viikonlopun saaristossa, nauttien tarjoamistamme palveluista ja ihanasta ruoasta? Ehkä haluat järjestää yrityksesi konferenssit ja seminaarit rauhallisessa saaristokylässä – työskentelykin on luonamme rauhallista ja inspiroivaa!

Hotel Nestorista löytyy 6 ihanaa hotellihuonetta ja suuri ravintola, ja toimii siten täydellisenä paikkana järjestää mikä tahansa tilaisuus ystävien, perheen tai työtovereiden kesken.

Ikimuistoiset häät

Kaipaako elämänne tärkein päivä ikimuistoista ja aivan upeaa juhlapaikkaa? Haluatteko tarjota ystävillenne ja perheellenne henkilökohtaiset, juuri teidän tyyliset juhlat? Olette löytäneet oikean paikan!

Olemme järjestäneet Hotel Nestorilla jo vuosien ajan useat onnistuneet hääjuhlat, jossa te asiakkaina olette aina keskipisteenä.

Mitkään häät eivät ole toistensa kaltaisia, ja juuri se onkin niin ihanaa ja hauskaa! Yhdessä kanssanne suunnittelemme häät juuri teidän näköisiksi, huomioon ottaen koristelut, ohjelman, ja ainutlaatuisen hääillallisen.

Tyylikkään ja lumoavan ympäristön lisäksi tarjoamme teille pitkäaikaista kokemusta ja osaamista, monia erilaisia häihin liittyviä palveluja, ja lähes rajattomia kulinaarisia mahdollisuuksia ravintolamme Back Pocketin ansiosta. Mikä tahansa unelmanne on, takaamme ikimuistoiset häät ja hurmaavan illallisen, jotka ovat suunniteltu juuri teidän sävyynne!
Chevron-vasen
chevron-right
Lumoavan luonnon ympäröimä kaunis sijainti aidossa saaristokylässä
Kuusi huonetta ja ravintola-alue
Seremonia voidaan pitää puutarhan pienessä huvimajassa
Iso puutarha ja juhlateltta
Fantastisia gastronomisia elämyksiä Ravintola Back Pocketissa
Keskikokoiset 40 hengen häät
Häiden suunnittelua helpottaa kaikki antamanne esitiedot. Pyydämme siksi, että täytätte alla olevan lomakkeen, jossa kysytään vieraiden lukumäärää ja tietoa hääillalliseen ja palveluihin liittyvistä toiveistanne.

Huomioikaa tosin, ettei lomakkeen täyttäminen sido teitä mihinkään. Sen tarkoitus on vain auttaa meitä kartoittamaan häiden suunnittelua ja kerätä tärkeää tietoa, jotta voimme antaa teille hintatarjouksen.

Voitte tietysti myös kirjoittaa vapain sanoin muotoiltu tarjouspyyntö ja lähettää se meille sähköpostitse osoitteeseen info@hotelnestor.fi

Järjestä juhlasi Hotel Nestorissa

Mikä tahansa juhla teillä on suunnitelmissa, 50 hengen syntymäpäiväjuhlat, jotka jatkuvat aamunsarastukseen saakka, ristiäiset tai nimiäiset iltapäiväkahvin kera, ylioppilasvalmistujaiset, polttarit tai sukujuhlat – olemme täällä teitä varten.

Olemme varmoja, että voimme tehdä päivästänne unohtumattoman!


Tule nauttimaan uskomattomasta gastronomiasta, jonka rajat asettavat ainoastaan oma mielikuvituksesi! Voit palkata livebändin tai DJ:n ja tanssia koko yön, tai rentoutua virkistävän drinkin kera ja hyvien ystävien seurassa ulkoporealtaassamme. Mikä tahansa unelmasi on, voimme toiveesi toteuttaa!
Ota Yhteyttä
ihmiset maljoja juhlissa Chris Reyem
Mikä tahansa gastronominen unelmasi onkaan, voimme sen toteuttaa!
6 huonetta, joista yksi on 5 hengen perhehuone.

Yksityisryhmät

Etsitkö kaunista paikkaa yrityksesi viikonloppuworkshopia varten? Hakeeko ystäväpiirisi viihtyisää paikkaa, jossa voitte viettää aikaa yhdessä? Hotel Nestor on täällä sinua varten, ja voimme toteuttaa mitkä tahansa tapahtumatoiveet. Ota yhteyttä saadaksesi lisää tietoa!
Ota Yhteyttä
ryhmä tyttöjä juhlimassa

Yövieraat

● Tilaa 6 parille.
● Hotelli voi järjestää nukkumapaikat 16 hengelle, mikäli useampi vieras nukkuu esim. perhehuoneessamme.
● Voimme yhteistyössä Faffas B&B:n kanssa järjestää kylässämme yhteensä 24 nukkumapaikkaa.

Päiväretki

● 45 hengen juhlasali.

MEILLÄ ON TARJOLLA

● Hotelli ja ravintola
● Erinomaista gastronomiaa.
● Juhlateltta (mikäli sää ja vuodenaika sallivat)
● Sauna ja ulkoporeallas.

Autolla

Turusta
Löydät meidät n. 70 km Turusta. Aja Turusta Paraisten läpi ja tule lautalla Nauvoon. Aja Nauvon läpi, ja tule lautalla Korppooseen. Lautat ovat maksuttomia ja kulkevat n. 15 minuutin välein kesäaikaan. Lauttojen aikataulut löydät tästä.
Nauvosta
Jos tulet Nauvosta, tule lautalla Korppooseen ja jatka Saaristotietä pitkin n. 2,5 km. Käänny oikealle Österretaisin bussipysäkillä ja seuraa tietä n. 500 metriä, kunnes tulet hotellille.
Galtbystä
Jos matkustat Galtbystä (Ahvenanmaalta, Houtskäristä, Norrskatasta…), aja Turkuunpäin n. 5 km ja käänny vasemmalle Österretaisin kylän kohdalla. Seuraa tietä n. 500 metriä, kunnes tulet hotellille.

Veneellä

Koordinaatit pääreitiltä laiturille:
N 60 astetta
10,799 minuuttia
E 021 astetta
39,927 minuuttia

Suunta laiturille pääreitiltä 179 astetta
Syvyys laiturilla: 4 metriä
Laiturin pituus: 12 metriä
Poijujen määrä: 7
Varoitus:Laiturin lähellä on muutama vedenalainen kivi, jotka ovat kartalla merkitty ristillä. Nämä eivät näy merikartalla, joten suosittelemme, että etenette varovasti. Jokainen veneellä saapuva vieras navigoi omalla vastuulla.
Kartta
Nyt voit tulla Hotelli Nestoriin Turusta Lady Bothnia II -laivalla. Lisätietoja on saatavilla täällä.

Hotelli Nestor &
Ravintola Back Pocket

Österretaisintie 45, 21710 Korpo
crossmenu