• aamuinen_ulkokuva
  • kalliot_valossa
  • Siska 3
  • aula
  • kukkia

Hotel Nestor

Hotel Nestor sijaitsee Korppoon saarella Paraisten kunnan alueella Saaristomerellä. Rauhallinen, luonnonkaunis ympäristö houkuttelee yöpymään ja merenrantaan on vain muutaman minuutin kävelymatka. Korppoon “kylälle” on matkaa 7 km.

 

Hotellin omistavat taiteilija Pia Rousku ja muotoilija Frank Hellgren. William Hellgren toimii kokkina omassa ravintolassa Nestor´s Back Pocket. Haluamme yhdessä tarjota vieraillemme elämyksiä: perinteistä saaristolaiselämää sopivasti yhdistettynä nykyaikaisilla mukavuuksilla, taide elämyksillä, hyvällä ruolla ja juomalla.

 

Hotellirakennus toimi aikoinaan navettana; nyt se on remontoitu ja sisustettu viihtyisäksi hotelliksi yksilöllisine huoneineen. Alakerran kuonakivestä rakennettujen seinien sisällä on sali joka kesällä toimii ravintolana, taide näyttelytilana ja kokous tilana.

Elämyksiä

Meiltä voit vuokrata polkupyörän, saunoa tai tutustua Wellness-osastoon. Voit lähteä kävelylle kauniin peltomaiseman läpi rantaan, jonka kallioilla voit paistatella auringossa ja pulahtaa uimaan.

 

Koe nykytaidenäyttely Paljasjalkapolku, joka on noin
2 km pitkä polku joka sijaitsee lähimetsässä. Teokset ovat paikoillaan kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka.

 

Hotel Nestorin kesän taidenäyttelyssä 2017 on Laura Pullin, Gugge Waseniuksen ja Leenakaisa Pullin teoksia. Näyttely kantaa nimeä Itsensä Varjossa.

 

Wellness-osastomme tarjoaa hierontaa, fysioterapiaa ja akupunktiota. Varaa aikasi hoitoihin tai kysy lisää:

 

Marika Melkko

+358 (0)40 9604 236

info@skargardshalsan.fi

 

Tervetuloa!

Hinnasto ja huonevaraus