• aamuinen_ulkokuva
  • kalliot_valossa
  • Siska 3
  • aula
  • kukkia

Hotel Nestor

Hotel Nestor sijaitsee Korppoon saarella Paraisten kunnan alueella Saaristomerellä. Rauhallinen ja luonnonkaunis ympäristö houkuttelee yöpymään, ja merenrantaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Korppoon “kylälle” on matkaa 7 km.

 

Hotellin omistaa William Hellgren, joka myös toimii keittiömestarina ravintolassaan Nestor´s Back Pocket. Haluamme tarjota vieraillemme elämyksiä: perinteistä saaristolaiselämää sopivasti yhdistettynä nykyaikaisilla mukavuuksilla, taide-elämyksillä sekä hyvällä ruolla ja juomalla.

 

Hotellirakennus toimi aikoinaan navettana; nyt se on remontoitu ja sisustettu viihtyisäksi hotelliksi yksilöllisine huoneineen. Alakerran kuonakivestä rakennettujen seinien sisällä on sali joka kesällä toimii ravintolana, taidenäyttelytilana ja kokoustilana.

Elämyksiä

Meiltä voit vuokrata polkupyörän, saunoa tai tutustua Wellness-osastoon. Voit lähteä kävelylle kauniin peltomaiseman läpi rantaan, jonka kallioilla voit paistatella auringossa ja pulahtaa uimaan.

 

Koe noin 2 km pitkä nykytaidenäyttelypolku Paljasjalkapolku, joka sijaitsee lähimetsässä. Teokset ovat paikoillaan kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka.

 

Hotel Nestorin kesän taidenäyttelyssä 2017 on Laura Pullin, Gugge Waseniuksen ja Leenakaisa Pullin teoksia. Näyttely kantaa nimeä Itsensä Varjossa.

 

Wellness-osastomme tarjoaa hierontaa, fysioterapiaa ja akupunktiota. Varaa aikasi hoitoihin tai kysy lisää:

 

Marika Melkko /SaaristoTerveys

+358 (0)40 9604 236

info@skargardshalsan.fi

 

Ajanvaraus onnistuu nyt myös helposti verkossa:

https://www.nettiajat.fi/2051/nettiajanvaraus

 

Tervetuloa!

Hinnasto ja huonevaraus