• aamuinen_ulkokuva
  • kalliot_valossa
  • Siska 3
  • aula
  • kukkia

Hotel Nestor

Hotellet ägs av konstnären Pia Rousku och Industridesigner Frank Hellgren. William Hellgren öppnar sommar 2016 restaurang Nestor´s Back Pocket där du kan få smaka läckerheter från eget kök.
Vi vill tillsammans erbjuda våra gäster en traditionell skärgårds upplevelse kombinerat med modern comfort, konst, god mat och dryck.

 

Hotellbyggnaden har tjänat som ladugårds-byggnad, och har nu helrenoverats och inretts. Den tidigare fähusdelen som är byggd av slaggsten, är nu restaurang, utställnings- samt konferensutrymme.

 

Vårt hotell hittar du på ön Korpo i Skärgårdshavet. En lugn, naturskön miljö med öppna landskap, och med havet på gångavstånd. Till Korpo kyrkby är det 7 km.

Upplevelser

Hyr en cykel, bada bastu, bekanta dig med vår Wellness avdelningen. Promenera över ett vackert åkerlandskap ner till stranden med klippor att sola på och havet att simma i.

 

Besök nutidskonstutställningen Barfotastigen.
En 2 km lång stig som slingrar sig i ett närliggande skogsområde. Utställningen är öppen för besökare from 1.6 – 30.9.2016.

 

Du som bor och/eller äter på Nestor har möjlighet att bekanta dig med sommarutställningen, Alison Wiklund – Celebrating the Unique Finnish Archipelago. 13.6-31.8.2016.

 

Välkommen!

Priser och rumsreservationer