• aamuinen_ulkokuva
  • kalliot_valossa
  • Siska 3
  • aula
  • kukkia

Hotel Nestor

Hotellet byggdes av konstnären Pia Rousku och Industridesigner Frank Hellgren och ägs idag av William Hellgren som sommar 2016 öppnade sin restaurang Nestor´s Back Pocket där du kan få smaka läckerheter från eget kök.
Vi vill tillsammans erbjuda våra gäster en traditionell skärgårds upplevelse kombinerat med modern comfort, konst, god mat och dryck.

 

Hotellbyggnaden har tjänat som ladugårds-byggnad, och har nu helrenoverats och inretts. Den tidigare fähusdelen som är byggd av slaggsten, är nu restaurang, utställnings- samt konferensutrymme.

 

Vårt hotell hittar du på ön Korpo i Skärgårdshavet. En lugn, naturskön miljö med öppna landskap, och med havet på gångavstånd. Till Korpo kyrkby är det 7 km.

Upplevelser

Hyr en cyckel, bada bastu, bekanta dig med vår Wellness-avdelning. Promenera över ett vackert åkerlandskap ner till stranden med klippor att sola på och havet att simma i.

 

Besök nutidskonstutställningen Barfotastigen, en 2 km lång stig som slingrar sig i ett närliggande skogsområde. Utställningen är öppen för besökare from 1.6 – 30.9.2017.

 

Wellness-avdelningen erbjuder massage, fysioterapi och akupunktur. Boka din tid eller fråga mer:

 

Marika Melkko /SkärgårdsHälsan

+358 (0)40 9604 236

info@skargardshalsan.fi

 

Tiden kan nu också bokas online:

https://www.nettiajat.fi/2051/nettiajanvaraus

 

Välkommen!

Priser och rumsreservationer